avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe pe venitul din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe pe venitul din strainatate

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu noua mea dilema/problema. Am citit pe forumuri ca nu trebuie platite taxe pentru sanatate pentru veniturile din strainatate declarate prin formularul 201. Pana recent totul a fost ok...la ultima mea vizita ( 26-08-2013 ) la sediul Taxe si impozite Cugir un angajat dornic sa stranga mai multe taxe la stat mi-a spus ca eu trebuie sa achit si impozitul pentru sanatate de 5.5 % din venit datorita unor legi aparute de anul trecut. Pana recent m-a informat ca nu am nimica de achitat pentru acel venit si acuma si-a dat seama ca am de achitat. As dori lamuriri....

Alte discuții în legătură

Bani din net, impozite, asigurare sanatate Lz2017 Lz2017 Buna. Ajutor va rog. Am un site din 2016 de pe care am facut bani (din reclame). Nu m-am interesat de taxe. A venit o scrisoare ca trebuie sa declar veniturile ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului pe anul 2013 din activitati independente pe internet cod3name cod3name Buna seara! Va cer ajutorul pentru a intelege exact ce trebuie sa fac si cum. Doresc sa declar castigurile mele pe anul 2013, si sa platesc impozitul pt. ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri din straintate profesii libere (201) PNicolae PNicolae Va salut. Am si eu o mica dilema in ceea ce priveste declaratia de venituri din strainatate (201). Stiu ca se percepe un impozit de 21,5% din totalul ... (vezi toată discuția)