Am nevoie de o informatie.
Vreau sa deschid un website, care sa contina informatii despre site-urile care ofera servicii web, hosting, domenii.
Fiecare va putea adauga o firma, iar pe pagina firmei se vor putea spune opinii, pareri, samd.
Intrebarea mea este daca o fima poate sa imi faca ceva, daca o pun pe site, adica daca o pun eu sau un vizitator ca lumea sa-si dea cu parerea si sa voteze cat de buna e.
Sa intelegem ca vreti sa faceti un site de review-uri, despre alte siteuri.
Un forum cu alte cuvinte, unde oamenii sa schimbe pareri ... nu vad nimic rau sau ilegal in asta. Structurati siteul dvoastra in asa fel incat firmele supuse analizei sa poata fi adaugate de catre utilizatorii de forum, deci nu le adaugati dvoastra ... asa sunteti 100% acoperit.
Ce vreti sa faceti dvoastra este ca un ziar online sau pe hartie ...ce ar fi daca toate firmele nemultumite de ce scrie in ziar despre ele ar da ziarul in judecata?
Insa pot folosi si numele firmei? Spre exemplu pe pagina sa fie adresa url, numele firmei (SC. FIRMA SRL), cineva imi spunea ca ma poate da in judecata ca le folosesc numele fara acord.