avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intrebare content website
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intrebare content website

Buna ziua,

Vreau sa deschid un website cu o lista ce va contine firmele care ofera anumite servicii de telecomunicatii din Romania.

Intrebarea mea este, incalc ceva daca pun pe acel site, firma (SRL, PFA) si permit utilizatorilor sa voteze firma (pozitiv/negativ) si sa isi exprime parerea despre aceasta (pozitiva/negativa), si... sa zicem ca o firma are o reputatie negativa oferita de vizitatori, are vreun drept sa-mi ceara sa sterg pagina cu firma respectiva?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 13:54, 19 Iunie 2013
are dreptul si sa-ti ceara daune pt ca-i folosesti numele fara acordul ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site informatii servicii 0P1 0P1 Buna ziua, Am nevoie de o informatie. Vreau sa deschid un website, care sa contina informatii despre site-urile care ofera servicii web, hosting, ... (vezi toată discuția)
Fost model videochat am ajuns cu imaginile postate public adinawolf adinawolf Am fost model videochat la o firma din Romania, dar cu content accesibil doar in America (ca sa nu poata intra cei din tara unde lucrezi, gen Romania). Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Bună seara. mă gândesc să deschid un website asemănător ... Laurentiu.1995 Laurentiu.1995 Bună seara. Mă gândesc să deschid un website asemănător cu ...... sau ....... Pot posta site-uri și companii, postând doar scurte informații despre ... (vezi toată discuția)