avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună seara. Mă gândesc să deschid un website ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună seara. Mă gândesc să deschid un website asemănător ...

Bună seara. Mă gândesc să deschid un website asemănător cu ...... sau ....... Pot posta site-uri și companii, postând doar scurte informații despre ele iar apoi utilizatorii să poată lăsa comentarii? Nu comercializez produse sau altceva să fac confuzie între magazine. Un magazin/companie îmi poate cere să șterg pagina dedicată firmei publicate pe site? Din ce m-am documentat este legal în acest sens funcționând site-uri mari precum trustpilot.com. Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Septembrie 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 20:17, 27 Septembrie 2021
Buna seara,
Puteti detine un astfel de web-site, insa orice societate poate sa va solicite sa o indepartati, din acea lista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site informatii servicii 0P1 0P1 Buna ziua, Am nevoie de o informatie. Vreau sa deschid un website, care sa contina informatii despre site-urile care ofera servicii web, hosting, ... (vezi toată discuția)
Utilizare continut site grandanat grandanat Buna ziua, As sa discutam foarte serios despre legalitatea utilizarii unor imagini aflate in proprietatea unei companii si postate pe un website. Situatia ... (vezi toată discuția)
Preluarea si prezentarea pe un website a datelor tehnice/fotografii a produselor electrocasnice EllaClau EllaClau Buna seara. Vreau sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite in cazul prezentarii de date tehnice, fotografii, manuale de instalare, pliante, pe un website, a ... (vezi toată discuția)