avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare PV
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare PV

Buna, cine imi poate spune cu ce motive as putea constesta un PV in care zice asa:

In ziua de xx.xx.2013, ora xx:xx, locul Str. Cuza Voda, Susnumitul la data si ora mai sus indicata, i-a adresat cuvinte jignitoare numitului Popescu.

Faptele comise sunt prevazute de art. 3 pct. 1 din legea 61/1991 (restul ce mai scrie este neintelegibil)

Cu ce motive as putea contesta acest PV?

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - legea nr. 61/1991 marius_br2000 marius_br2000 as dori sa contest PV de contraventie primit azi in baza Lg 61/1991 art. 3 pct. 13 ( luat la cunostinta cu mentiunea \" recunosc fapta si o regret \" ). Am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pandini pandini In sera de 02.08.2010 o patrula a politiei a oprit in fata blocului unde ma aflam cu mai multi prieteni. Aceasta patrula a fost insotita de un cetatean care ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal incheiat in baza legii nr. 61/1991 ionmarian ionmarian Am fost amendat cu 1000 ron pentru jigniri la adresa unui politist , legea 61/1991 M art.2 pct.1 , citez din procesul verbal la rubrica; Alte mentiuni ... (vezi toată discuția)