avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala - Legea nr. 61/1991
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala - Legea nr. 61/1991

as dori sa contest PV de contraventie primit azi in baza Lg 61/1991 art. 3 pct. 13 ( luat la cunostinta cu mentiunea " recunosc fapta si o regret " ). Am intrat cu autoturismul in curtea tribunalului Bv, din str. Maniu si nu am vazut indicatorul Interzis ( cu exceptia auto autorizate ). Credeti ca as avea vreo sansa in fata judecatorului ?!!! sau ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie ?!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters89491 , utilizator 17:09, 22 Martie 2011
:), pai si care ar fi motivul contestatiei....indicatorul acela e pus rau..nu se vede...sau pv...nu e intocmit conform conditiilor prevazute..?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv geck_g geck_g Buna, cine imi poate spune cu ce motive as putea constesta un PV in care zice asa: In ziua de xx.xx.2013, ora xx:xx, locul Str. Cuza Voda, Susnumitul la ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala pandini pandini In sera de 02.08.2010 o patrula a politiei a oprit in fata blocului unde ma aflam cu mai multi prieteni. Aceasta patrula a fost insotita de un cetatean care ... (vezi toată discuția)
Am vrut să plătesc impozitul auto si am găsit o amendă din ... stefymindrut stefymindrut Am vrut să plătesc impozitul auto si am găsit o amendă din partea PL in valoare de 1000 de lei pe motiv că șoferul mașinii nu a fost identificat în ... (vezi toată discuția)