avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

sunt in CCC si o sa incep serviciu la 1 septembrie. ce acte trebuie depuse pt intocmirea dosarului pt a beneficia de stimulentul de insertie ?
multumesc!
da la primarie trebuie depusa, dar ce trebuie sa completeze angjatorul la rublica "....fiind necesara pentru"..........(ce trebuie sa scrie pe adverinta). (trebuie adeverinta respectiva pt a primi stimulent insertie crestere copil).
Ultima modificare: Joi, 29 August 2013
edyflo, utilizator
1. Pentru a primi stimulent de insertie trebuie sa dovediti ca aveti venituri din salarii.

2. Dovada se poate face cu o copie dupa contractul individual de munca (CIM) sau cu o copie dupa decizia angajatorului de incetare a suspendarii CIM.

3. - De asemenea dovada se poate face si cu o adeverinta din partea angajatorului in care sa se ateste ca ati reluat activitatea cu data de... iar adeverinta este eliberat spre a folosi la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) unde va fi depusa de catre Primarie.
- Sau poate sa scrie asa cum ati spus si dvs.: "pentru a primi stimulent de insertie".
edyflo a scris:

da la primarie trebuie depusa, dar ce trebuie sa completeze angjatorul la rublica "....fiind necesara pentru"..........(ce trebuie sa scrie pe adverinta). (trebuie adeverinta respectiva pt a primi stimulent insertie crestere copil).



Pentru stimulent de insertie:
1. Adeverinta in care angajatorul scrie: se elibereaza prezenta pentru stimulent de insertie;
2. Copie dupa cererea Dvs. aprobata de angajator prin care solicitati reluarea activitatii in baza aceluiasi contract individual de munca, incepand cu data de ______;
3. Decizia de reluarea activitatii intocmita de angajator.
4. Adeverinta cu stagiu de cotizare eliberata de casa de pensii.
5. Formularul de la agentia de plati sau il luati dupa site-ul agentiei, aveti grija ca l-au modificat.
6. Cartea de identitate a Dvs..
7. Certificatul de nastere copil si certificat de casatorie.
Ultima modificare: Joi, 29 August 2013
Samoila Georgeta P.F.A., Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil jooana05 jooana05 sunt in concediu pana la un an copilul face un an in 13 iunie,tatal renunta la luna lui, -cand trebuie sa ma intorc la lucru ? -cand trebuie depusa cererea ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie stefan66 stefan66 care sunt reglementarile legale in care sotul poate beneficia de stimulent de insertie, este obligatoriu sa mearga in concediu de crestere copil pana la ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie nicolletpopescu nicolletpopescu Buna ziua se poate lua stimulentul de insertie fără a intra în concediu de maternitate?Mama este casnică deci nu are nici un venit si doar tatăl ... (vezi toată discuția)