avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical gravida
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical gravida

Buna ziua, sunt gravida in 3 luni, sunt angajata la o firma privata de 1 an si 8 luni si as vrea sa stiu la cat concediu medical am dreptul, daca acesta se scade din vechime.Precizez ca am codul indemnizatiei 06 (urgenta medicala).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: celeterm , utilizator 13:30, 29 August 2013
1. - @am3lia nu a intrebat de inregistrarea in Revisal.
- Neinregistrarea concediului medical in Revisal si neintocmirea unei decizii de suspendare nu inseamna ca nu este suspendat de drept CIM pe aceasta perioada.

2. Cred ca ea confunda suspendarea CIM cu incetarea lui si de aceea a pus aceasta intrebare.
Da, cred ca ea e un pic confuza, eu m-am gandit ca a intrebat de vechime si din acasta cauza am dat respunsul meu, evidentiind pe raportarea in revisal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cim? gillu gillu Buna ziua. Vineri 06.01.2017 s-a transmis prin e-mail unui angajat o notificare de desfacere a CIM in temeiul art. 31 (3), in perioada de proba, dupa ce in ... (vezi toată discuția)
Suspendarea contractului de munca roxxzzy roxxzzy In cazul persoanelor care beneficiaza de concediu medical, la cate zile de concediu medical se suspenda contractul de munca? Si in baza la ce lege? Conform ... (vezi toată discuția)
Grupa i si grupa ii de munca ContSters362803 ContSters362803 Buna seara! Care este perioada minima lucrata in grupa I si grupa II ce poate fi luata in considerare pentru reducerea varstei de pensionare? Zilele de ... (vezi toată discuția)