La sfatul unui prieten am inaintat o cerere de executare silita la un Birou Executor Judecatoresc in data de 22.05.2013 pentru executarea unei institutii private cu sediul in Bucuresti, care a avut (in prezent cred ca nu mai are) sedii si in teritoriu respectiv in Cluj Napoca unde am eu domiciliul. La data de 03.06.2013 Judecatoria Cluj Napoca " in baza art. 650 alin. 1 coroborat cu art. 651 al.1 C. pr. civ., constata ca este competenta general, material si teritorial pentru a solutiona cauza", si admite cererea inaintata de executorul judecatoresc in numele meu. Tot in 03.06.2013 executorul judecatoresc trimite somatie inst.private si adresa de infiintare a popriri catre banca.
Astazi am primit instiintare ca inst.privata a facut contestatie cum ca Judecatoria nu era competenta sa solitioneze cauza si solicita cheltuieli de judecata,timbru judiciar si onorariu avocat.
Eu in ce situatie ma aflu ?? trebuie sa platesc ce se cere in contestatie
Niciun "consilier" (apropo, se numesc consultanţi) nu are obligaţia de a vă băga în seamă. Fiecare apreciază, fără nicio obligaţia, cărei chestiuni doreşte sau nu să răspundă.
Nu aţi furnizat detalii esenţiale: care este natura titlului executoriu, cine a emis acel titlu, care este sediul executorului judecătoresc.
Dar, chiar dacă le-aţi fi indicat, nimeni nu are obligaţia de a răspunde.
Vă aflaţi în situaţia de a vă supăra degeaba pe sa(i)t.