avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Servicii UPC suspendate, desi platite
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Servicii UPC suspendate, desi platite

Buna ziua! Am intampinat urmatoarea situatie: in luna iulie am vorbit la telefon, serviciu achizitionat de la UPC impreuna cu Internet si TV) mai mult decat de obicei.Stiam ca voi avea de plata mai mult, dar de aceea avem telefon, pentru a ne servi interesele, cu plata aferenta.
Marti, 27.08 mi s-au suspendat TOATE SEVICIILE UPC.Am luat legatura cu Serviciul Relatii cu clientii al UPC sa vad de ce s-a intamplat acest lucru, fiind cu plata facturii la zi.
Mi s-a spus ca s-au suspendat serviciile pentru "protectia"mea, pentru ca am avut multe convorbiri telefonice si pentru a putea fi reconectata trebuie sa platesc 180 lei, contravaloarea facturii curente SCADENTE ABIA PE 6.09.2013 plus 120 lei IN AVANS, contravaloarea convorbirilor telefonice la zi.
Il consider un ABUZ neobrazat acest lucru, ca UPC-ul sa imi bage mana in buzunar sa platesc in avans, si sa fiu deconectata de la toate serviciile.
Mentionez ca in actul aditional de telefonie la contractul cu UPC nu exista nicio referire la acest lucru.Se specifica numai faptul ca daca depasesc 2000 minute(ceea ce nu s-a intamplat, lucru dovedit de facturile emise) atunci mi se opreste telefonul pe perioada facturata (o luna).Atat! Nimic despre plata in avans si a facturii curente si a celei viitoare!
Dar UPC-ul oricum intrerupe serviciile daca factura nu este platita dupa 15 zile de la scadenta.Atunci, de ce aceasta plata in avans?
As dori sa stiu unde pot face plangere vis-a-vis de aceasta situatie, in afara de protectia consumatorului? Am trimis si o reclamatie pe adresa de contact a UPC-ului, dar la cat sunt de "seriosi"
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Deconectare fãrã preaviz vlsanna vlsanna Bună ziua! Ieri mi s-a întâmplat un lucru extrem de neplăcut: am fost deconectat de la rețeaua electrică. E adevărat că aveam o factură ... (vezi toată discuția)
Legitimitatea unui contract/oferte acceptate telefonic adineag adineag Buna seara, As vrea sa stiu cum pot proceda in urmatoarea situatie. Am avut un contract de furnizare servicii televiziune cu UPC pe 2 ani. Acesta a expirat ... (vezi toată discuția)
Deconectare servicii televiziune avyinlove avyinlove Buna ziua, va rog sa ma lamuriti ce inseamna deconectarea unui serviciu conform articolului 3.11 a contractului \\" neplata serviciilor pana la 5 zile de ... (vezi toată discuția)