Buna ziua, doresc sa aflu daca un angajator poate fi obligat de vreo lege sau printr-un ordin judecatoresc sa plateasca creditele restanta al angajatilor sai, chiar daca la data acordarii creditului de catre banca, persoana respectiva era salariata la o alta firma.
Exista vreo modalitate de a ne apara impotriva acestor situatii, in calitate de angajator? Nu inteleg de ce se transfera obligatia de la imprumutat la angajatorul acestuia. Multumesc
Nicidecum nu se tranfera obligatia angajatului asupra angajatorului, dvs ca si angajator ii retineti din salariul lui, nu din venitul dvs, dvs in loc sa-i dati angajatului 1/3, ii dati executorului. Nu aveti de ce va apara, apoi sunteti obligati de lege sa va supuneti cerintei executorului, daca nu va supuneti abia atunci veti plati din banii dvs.
In situatia in care un angajat al dvs. nu-si achita creditele, bancile sunt obligate sa faca toate demersurile pentru acoperirea creantelor respective. In acest sens, pot trimite popriri din salariile cuvenite. Ca angajator, aveti obligatia retinerii sumelor respective si virarii catre banca. Banca nu se poate indrepta impotriva angajatorului, ci a contractantului imprumutului si a girantilor acestuia.
Amanare poprire
calytul
Pot face o adresa la exectorul bancar prin care sa demonstrezez ca eu ca si girant am rate mai mari decat salariul, si sa nu-mi puna poprire pe salar.? Conform? (vezi toată discuția)