buna seara sunt nou pe acest forum si am si eu o mica nelamurire cu o situatie! am un salariat la PFA-ul meu si am primit azi o notificare de poprire pe salariu pentru un credit vechi din 2006. salariatul l-am angajat acum 2 luni. treaba este ca la locurile anterioare de munca nu a primit nici o notificare de poprire. cum trebuie sa procedez in cazul acesta? pentru ca la locul de munca anterior a muncit cam 3 ani, nu a lucrat nicaieri 1 an jumate si la mine dupa 2 luni primesc notificare pentru el. nu mi se pare corect treaba asta. ce pareri aveti
multumesc
Va sfatuiesc sa dati curs solicitarii de poprire ( 1/3) pe salariul salariatului dvs., solicitare facuta de executorul judecatoresc si care de altfel este cat se poate de legala; indisponibilizati procentul respectiv din salariu si trimiteti in contul executorului judecatoresc suma astfel retinuta pana la lichidarea datoriei salariatului dvs.; salariatul respectiv se poate apara singur impotriva cererii de executare silita prin poprire introducand in termen legal de 15 zile contestatie la executare daca considera ilegala poprirea respectiva (de exemplu: suma solicitata este prescrisa!)!
Ce nu vi se pare corect? Ca are poprire sau ca s-au gasit sa ii puna poprire tocmai cand a devenit angajatul dvs ?
Nu va afecteaza in niciun fel, in loc sa ii dati angajatului toti banii, ii dati numai 2/3, si 1/3 executorului.
Nu are ce sa nu vi se para corect pt ca asa cum au spus si colegii anterior, pe dvs nu va afecteaza cu nimic. In termen de 5 zile de primirea popririi trebuie sa dati un raspuns scris executorului sau in lipsa acestuia sa dati curs popririi ( virarea a 1/3-daca are doar o poprire sau 1/2 daca are 2 sau mai multe popriri din salariul angajatului) . Sfatuiesc sa dati curs adresei de poprire pt ca daca nu, creditorul se poate indrepta impotriva dvs cu actiune de validare a popririi.