avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Fisa sintetica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Fisa sintetica

In fisa sintetica la coloana documente apar mai multe decizii accesorii iar, la coloana obligatii de plata apar anumite sume la aceste decizii accesorii iar, la coloana obligatii de plata neachitate la unele decizii accesorii apare o valoare de plata iar la altele nu. Nu stiu de ce?
In final la casuta de total, valoriile de la deciziile accesorii apar la dobanda ori la casuta de obligatii de plata ori la casuta de obligatii de plata neachitate. La obligatii de plata neachitate apare o anumita valoare neconfirmata.
Ce trebuie sa fac pentru a nu mai aparea aceasta suma ca si neconfirmata? Si ce suma avem noi de platit : obligatia de plata sau obligatia de plata neachitat?
Cel mai recent răspuns: Gabriela ZAILIC , Contabil 15:29, 29 August 2013
Aveti de plata obligatia neachitata plus majorarile si penalitatile care apar detaliate in caseta din partea de jos. De asemenea, pentru a nu mai avea ulterior de plata si accesoriile neinstituite, va trebui sa solicitati la AF sa va instituie aceste accesorii si sa le platiti cu numerar (ar fi bine) in aceeasi zi. Daca deciziile pentru accesoriile neinstituite au fost calculate pana la o anumita data, trebuie sa stiti ca debitele neachitate genereaza accesorii pana la data platii, inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa sintetica finala-cat am de plata ce sume ? marryradu marryradu Am la fisa sintetica globala urmatoarele sume: total debit+dobanda+penalitati=13533 obligatia de plata neachitata=2601=2292+106+203 (vezi toată discuția)
Fisa sintetica pe platitor helenita helenita Buna seara , va rog sa ma ajutati sa imi dau seama de cum trebuie interpretatat o fisa sintetica pe platitor.Am stiut sa bifez declaratiile si sumele ... (vezi toată discuția)
Og 30/2011 anulare dobanzi si penalizari DANY & CO EXPERT CONSULTING SRL DANY & CO EXPERT CONSULTING SRL Buna ziua, Pe fisa sintetica la 31.08.2011 imi apar sumele: -dobanda 16.656 (din care 14.989 neconfirmati) -penalitate de intarziere (din care 1.704 ... (vezi toată discuția)