Buna ziua!Acum cativa ani,am facut un credit de nevoi personale pe 5 ani iar dupa 4 ani nu am mai putut plati deoarece am ramas fara servici.Banca a vandut creditul firmei de recuperare [editat] iar acestia mi-au trimis prin posta un contract pe care daca il semnam recunosteam suma restanta..Nu am semnat aces contract,iar acum mi-au trimis o Convocare la mediere,prin care spune ca daca nu platesc suma recurg la executarea silita.Au cum sa faca acest lucru?Ce pot sa fac? Va multumesc anticipat!
Puteti folosi in avantajul dvs.aceasta invitatie la mediere daca nu este de fapt o invitatie la informarea prealabila privind avantajele medierii.Daca este vorba de mediere,puteti stabili impreuna cu firma de recuperari creante,in ce conditii puteti restitui imprumutul(termen,cuantum rate,e.t.c.).
Tot aici pe forum am citit ca firmele de recuperare nu au ce sa iti faca,mai ales daca nu ai semnat acel contract prin care recunosti creanta,iar vanzarea creantei de catre banca la firma de recuperarea trebuia sa se faca si in prezenta mea iar eu sa imi dau acordul,si tot aici am citit ca nu au cum sa te execute silit atat timp cat imprumutul a fost facut pe baza salarului ci tot ce pot sa iti faca este sa iti ia 1/3 din salar daca lucrezi,deoarece la momentul imprumutului singura garantie a bancii era salarul.Ce credeti despre asta? Va multumesc
Mediere cu banca
liveomars
Buna ziua,
Am un credit ipotecar,sotia este coplatitor,a intrat in somaj,am informat banca ca suntem in imposibilitate de plata, sotia a terminat somajul,nu ... (vezi toată discuția)