avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita neplata pensie de intretinere
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita neplata pensie de intretinere

ce se intampla daca ii fac executare silita taltalui copilului meu avand in vedere ca nu a achitat pensia alimentara copilului de la data introducerii actiunii si pana in prezent? acesta nu are venituri, nu are nicio proprietate pe numele sau. Ce pot face in cazul de fata? voi reusi sa scot banii de la el? va face inchisoare?
Cel mai recent răspuns: marinela0488 , utilizator 15:55, 15 Septembrie 2013
nu se intampla nimic.. daca nu are nimic, tot nimic recuperati si dvs. Nu face inchisoare.
art 305 ain 1 lit c nu mai este valabil pt inchisoare?
Desigur, insa chiar la inceput scrie de neplata cu rea-credinta, ori unde e reaua credinta daca nu are venituri ? Apoi, cu ce v-ar incalzi daca ar face inchisoare daca nu ies bani din asta ?
asa ca sa ii fie invatare de minte pt ca el are bani si nu vrea sa ii plateasca pensia
Daca nu i se pot dovedi venituri oficiale, nu va pati nimic. Mai bine il convingeti cu vorba sa plateasca.

Alte discuții în legătură

Urgenta-neplata pensie Emilia87 Emilia87 buna ziua ,as avea nevoie de un sfat urgent sora mea e divortata cu 2 copii si copii sant la fostu sot platea pensie alimentara a ramas fara servici e in ... (vezi toată discuția)
Tutela totala pilbak tunde pilbak tunde as vrea sa stiu cum pot obtine tutela totala a copilului minor,avand in vedere ca tatal nu plateste pensia alimentara ,desi am depus o plangere penala la ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie ... ralu_2008 ralu_2008 spuneti-mi, va rog, reaua credinta in cazul unui abandon de familie se intruneste numai daca cel obligat la plata sumei cu titlu de intretinere obtine venituri ... (vezi toată discuția)