avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia de stat pentru copii retroactiv
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia de stat pentru copii retroactiv

daca nu am ridicat alocatia pentru copil timp de 9 anid deoarece anu am avut un domiciliu stabil ,acum cand problema cu domiciliul e rezolvat pot sa ridica alocatia si ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:29, 29 August 2013
1. Mergeti la Primarie, cu actele necesare, si solicitati alocatia de stat pentru copii.

2. Alocatia de stat pentru copii se acorda retroactiv pentru cel mult 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil nascut in sua corineta15 corineta15 As dori sa stiu cum pot sa solicit alocatia copilului meu recent nascut in SUA. Parintilor le este imposibil sa ajunga in Romania in urmatorul an, asa c-am ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil aurel2014 aurel2014 Ma confrunt cu o problema legat de alocatia de 42 ron pentru copi, si anume, din 2008 nu a fost retribuita aceasta alocatie pentru 2 copi care sunt la scoala ... (vezi toată discuția)
De ce drepturi beneficiaza mama unui nou nascut? lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti de ce drepturi beneficiaza mama unui nou nascut,ce acte sunt necesare pentru a beneficia de aceste drepturi si unde ... (vezi toată discuția)