avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neplata pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neplata pensie alimentara

ce cai de atac si care este peocedura in cazul in care fostul sot nu plateste pensia alimentata stabilita pentru cei doi copii scolari?sustine ca nu are venit ( nu munceste, deci nu are sursa de venit, traind din expediente si pensia mamei de 85 ani ) am deschis dosar penal pentru abandon de familie si am primit nup. (sotii sint divortati de cca 4 ani.) va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara popescu  maria popescu maria Ma numesc Popescu Maria sunt divortata de 7 ani am doi copii minori in intretinere ,in urma divortului instanta a hotarat ca pensie alimentara sa primesc 65 ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru marirea pensiei alimentare a minorului Angela Brudaru Angela Brudaru :-/ Sint o mamica cu doi copii dintr-o casatorie esuata, si as dori sa aflu cum trebuie sa formulez, mai bine zis ce articole din Codul Familiei sau din alte ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare de 1 an si jumatate adrian68 adrian68 am divortat am o sentinta definitiva si irevocabila prin care se cere mamei sa plateasca o pensie alimentara.din pacate nu am primit de 1 an si jumatate.am ... (vezi toată discuția)