avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Casa de marcat - configurare trecere TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Casa de marcat - configurare trecere TVA

Societate neplatitoare de TVA, a depasit CA de 65000 EUR in august (abia in 29.08 s-a observat) ; in 10 zile vom depune 010 pentru trecerea incepand cu 01.09.2013 la TVA ;ce se intampla cu , casa de marcat daca data de 01.09.2013 este duminica si nimeni nu poate veni sa o configureze pentru trecerea la cotele de TVA si inca nu avem dovada de platitor de TVA?
Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: doinalupoaie , utilizator 11:05, 30 August 2013
Din cate cunosc eu, societatea dvs va deveni platitor de TVA incepand cu data de 01 a lunii urmatoare celei in care se depune declaratia 010, deci cu 01.10.2013. Asa ca este timp destul pentru fiscalizarea casei de marcat.
Asa da , multumesc tare mult pt.clarificare; chiar nu mai eram sigura cu atatea modificari .=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiscalizare case marcat toareanelia toareanelia Societate de taximetrie a depasit la 31.12.2013 plafonul de 65000 euro , am depus 010 pentru trecerea la platitor tva azi 28.01.2014,pana la ficalizarea ... (vezi toată discuția)
Trecere la platitor tva toareanelia toareanelia In decembrie 2013 firma de taxi depaseste plafonul de neplatitor TVA ,depun 010 in 27.01.2014 , azi 31.01.2014 am intrebat daca trec la platitor TVA din ... (vezi toată discuția)
Tva raluca constantinescu raluca constantinescu Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in urmatoarea problema: O societate infiintata in anul 2011( declarata ca fiind neplatitoare de TVA la infiintare)nu are ... (vezi toată discuția)