avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa cu datorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa cu datorii

Buna ziua
Daca intentionez sa vand o casa care are datorii (de pilda la banca 5000 RON, la firma de furnizare a serviciilor de internet, cablu si telefonie, la EON energie electrica si gaz) pot vinde in ceaste conditii proprietatea?
Daca nu de ce? Si daca da in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: ContSters286605 , utilizator 15:46, 30 August 2013
Hmmmm...
Casa nu poate avea datorii. Dintre datoriile pe care le are proprietarul si pot afecta vanzarea casei, cea catre banca este cea mai importanta.
Despre ce fel de datorie catre banca este vorba? Creditul este ipotecar, cu ipoteca pusa pe casa pe care vreti sa o vindeti? Daca da, atunci nu se poate vinde casa decat cu acordul bancii.
Este vorba de un credit de nevoi personale contractat cu un an jumatate in urma chiar doi.
Ultima modificare: Vineri, 30 August 2013
ContSters286605, utilizator
Luati un avans pt a plati gazul si electrica, apoi din banii obtinuti la vanzare, platiti si restul datoriilor.
Multumesc mult pentru lamuriri :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil ipotecat la o alta banca lolica69 lolica69 Va rog frumos sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: Am un credit ipotecar de 70000 euro la o banca pentru care banca are ipoteca de rang 1 ... (vezi toată discuția)
Credit cu probleme cammelyu cammelyu buna seara ca multi altii am facut si eu prostia de a lua un credit ipotecar . pe scurt am facut un credit de 100 000 de euro ipotecand casa parintilor cu ... (vezi toată discuția)
Am o datorie la banca ceciliac ceciliac am la o banca o datorie de 5000 euro luati cand inca mai aveam un loc de munca. Cand am ramas fara serviciu, am facut o restructurare, apoi a doua...dar din ... (vezi toată discuția)