avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare telefonica de la patron
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare telefonica de la patron

Buna ziua ! Astazi am fost sunata la locul de munca de patronul firmei la care lucrez,acesta m-a bagat in preaviz de 20 de zile pe motiv de desfiintare a postului de munca ocupat ,cu incadrare doar in CIM ,eu real fiind vanzatoare ,iar incadrarea fiind de bucatar.Mi-a fost trimisa preavizul prin curier .Este foarte mult de povestit ,sunt multe ilegalitatii,incerc sa va explic mai pe scurt si sper sa intelegeti.
In urma apelului dat de dansul ,am fost jignita in toate modurile si amenintata cu precizarea ca ma uraste si ca l-am enervat si o sa aiba el grija de viata mea ,pe motiv ca nu mi-am dat singura demisia ,si ca mi s-a spus sa nu mai stau la vanzare sa stau in spate sa fac ce vreau eu dar sa nu mai stau in fata .Cerand un motiv scris cu stampila si semnatura de ce nu pot sta in fata,mi s-a raspuns ca nu este nevoie de asa ceva si ca este de ajuns instiintarea verbala.Mentionez ca nu sunt o angajata problematica ,cu absente sau comportament inadecvat .
Nefacand ce mi-au spus ,a rezultat apelul de catre patron.Am vorbit 1 minut si 29 secunde ,voi depune o plangere la politie ,se poate afla de catre politie convorbirea telefonica ?Am un singur martor care a auzit convorbire ,tipa atat de tare incat se auzea ,persoana respectiva era langa mine .Mentionez ca in tot magazinul sunt camere .
Am sa-l dau in judecata ?Sa gastig?
Mentionez ca imi este FRICA ,il stiu cum este .
As putea sa cer si un test antidoping catre patron?
diamant24 a scris:

.Am vorbit 1 minut si 29 secunde ,voi depune o plangere la politie ,se poate afla de catre politie convorbirea telefonica ?Am un singur martor care a auzit convorbire

Faceti plangere la politie sau la parchet, dati nr.de tel.al patronului,iar procurorul va trebui sa ceara de la reteaua de telefonie convorbirea purtata de dvs si patron. Este indeajuns aceasta convorbire ca amenintare a patronului fata de dvs ca proba.
am facut plangere la politia sectorului de unde apartin ,trebuia sa mi se dea un nr. de inregistrare ?
mi s-a spus de catre politie ca nu se baga nimeni sa ca caute convorbirea ,decat daca era vorba de furt sau omor.este adevarat?
Inregistrarea convorbirii nu se stocheaza nicaieri, legea nu permite operatorilor interceptarea comunicaţiilor sau accesul la conţinutul lor, se pot afla detalii doar despre numarul de telefon al apelantului sŸi al celui care a fost apelat, adresa abonatului, locatia celui care este apelat, cand a fost faƒcut apelul sŸi cat dureazaƒ convorbirea telefonica. Organele de urmarire penala au acces la aceste informaţii conform c.pr.pen. doar prin ordin al judecătorului, emis la cererea procurorului, numai după începerea urmăririi penale.

Conţinutul convorbirii nu se poate obţine, nefiind o convorbire interceptată.Martorii ar fi utili, şi mai stau mărturie şi previzul, decizia de concediere, faptul că aţi fost apelată de patron în ziua respectivă, la ora de... Relevant pentru a face obiect de cercetare penală ar fi doar ameninţarea cum că va avea grijă de viaţa dvs. Cu privire la concedierea abuzivă, dacă veţi considera vă puteţi adresa instanţei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Santaj si amenintare aleflo23o78 aleflo23o78 Salut, Scurt si la obiect: am fost santajat si amenintat la telefon, insa nu am inregistrat convorbirea. Intrebare: in urma depunerii unei plangeri, se ... (vezi toată discuția)
Inregistrari telefonice iosif.kramar iosif.kramar Am mare nevoie de un sfat.Angajatorul ma hartuieste pe telefon. Suna, ma ameninta samd. Incepand cu luna Iunie a,.c. Vreau sa-l dau in judecata si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Stenograma convorbire telefonica eder eder Sunt abonat la compania de telefonie mobila RDS si doresc sa solicit stenograma unei convorbiri telefonice pe care am purtat-o cu cineva in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)