avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data transmitere REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data transmitere REVISAL

In dec.2012 - ianuarie 2013 a murit angajatul societatii. Am solicitat certificatul de deces. Nu l-am primit. Am asteptat data incetarii de drept, si am transmis REVISAL in termen ,la data incetarii de drept. Acum, vrem sa corectam situatia, din motive obiective , si mai ales sa nu primim amenda...

multumesc
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 09:50, 31 August 2013
Data incetarii c.i.m. = data decesului , nu aveati cum sa asteptati data incetarii de drept.

Daca ati transmis Revisal-ul in termen ce corectie doriti sa faceti?
Sa dau REVISAL cu data decesului.
31.12.2012
:(
Ultima modificare: Vineri, 30 August 2013
Herra_, utilizator
Pai cu ce data ati incetat c.i.m.?
cu 01.02.13....:(
Cred ca mai intai va trebui sa faceti anularea incetarii si apoi sa o efectuati din nou cu datele corecte.

Alte discuții în legătură

Eroare revisal popgrigore1989 popgrigore1989 Buna ziua, Intampin urmatoarea problema, am un angajat cu data 12.04.2012, am transmis revisalul dar se pare ca am ales un fisier gresit, acuma cand am ... (vezi toată discuția)
Prescriptia extinctiva in cazul nrinregistrarii contractului de munca anterior inceperii activitatii jupanul jupanul termenulde aplicare a sanctiunii contraventionale pentru neinregistra a contractului individual de munca la itm anterior inceperii activitatii curge in 6 ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie sanctiunea aplicata unei contraventii? Alex13e Alex13e Am contestat un proces verbal prin cara mi se suspenda dreptul de a conduce autovechicule. Au trecut 9 luni de la intocmirea procesului verbal si cred ca am ... (vezi toată discuția)