avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie Ministerul Agriculturii pentru vinarie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie Ministerul Agriculturii pentru vinarie

Buna ziua. Mama mea a deschis o vinarie de curand, intr-un spatiu situat in interiorul unei hale alimentare (piata amenajata). Spatiul are in jur de 10m patrati (maxim) si este dotat cu termopan, gresie si faianta.

A obtinut toate aprobarile necesare, mai putin cea de la Ministerul Agriculturii. Dansii nu vor sa ii dea aprobarea necesara deoarece spatiul inchiriat de 10 metri patrati nu dispune de aer conditionat si grup sanitar. In schimb, hala propriu-zisa este dotata cu aparate industriale de aer conditionat, iar grupul sanitar este situat la 5 metri de spatiul inchiriat.

Intrebarea mea este : conform legii, spatiul acela micut trebuie sa aiba aer conditionat si grup sanitar propriu, cat timp distanta pana la acestea este de 5 metri, in interiorul halei?

Va rog frumos sa ma ajutati, cei de la Ministerul Agriculturii au amenintat-o pe mama mea ca este pasibila de o amenda de 40.000 lei daca nu rezolva aceste lucruri in maxim 14 zile. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Credit cu gaj pe un garaj sub bloc CRIBDILEAN JEAN CRIBDILEAN JEAN As dori sa iau un credit pe un termen de 1 an si sa pun gaj un garaj su b bloc. Mentionez ca garajul este dotat cu aer conditiont ,este izolat cu polistiren pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in munca anamariacelik anamariacelik vreau sa depun un dosar de pensionare.La casa de pensii pentru adeverinta tip pentru incadrare in grupa II imi cere sa \"copleteze actul administrativ emis de ... (vezi toată discuția)