Buna ziua. Mama mea a deschis o vinarie de curand, intr-un spatiu situat in interiorul unei hale alimentare (piata amenajata). Spatiul are in jur de 10m patrati (maxim) si este dotat cu termopan, gresie si faianta.
A obtinut toate aprobarile necesare, mai putin cea de la Ministerul Agriculturii. Dansii nu vor sa ii dea aprobarea necesara deoarece spatiul inchiriat de 10 metri patrati nu dispune de aer conditionat si grup sanitar. In schimb, hala propriu-zisa este dotata cu aparate industriale de aer conditionat, iar grupul sanitar este situat la 5 metri de spatiul inchiriat.
Intrebarea mea este : conform legii, spatiul acela micut trebuie sa aiba aer conditionat si grup sanitar propriu, cat timp distanta pana la acestea este de 5 metri, in interiorul halei?
Va rog frumos sa ma ajutati, cei de la Ministerul Agriculturii au amenintat-o pe mama mea ca este pasibila de o amenda de 40.000 lei daca nu rezolva aceste lucruri in maxim 14 zile. Va multumesc!