avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inregistrare in Romania hotarare divort - solutionat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inregistrare in Romania hotarare divort - solutionat in Norvegia

Buna ziua!

Doresc sa stiu ce trebuie sa fac si care sunt costurile pentru a inregistra o hotarare de divort data de autoritatie Norvegiene ( definitiva ) la Tribunalul din Romania. Actele care doresc sa le inregistrez in Romania sunt:
- hotarare divort ;
- hotarare vizitare minor;
- hotarare de schimbare a numelui .
Toate sunt emise de autoritatie Norvegiene . Doresc ca aceste documente as fie inregistrate si in Romania pentru a-mi elibera un nou pasaport .

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele purtat anterior casatoriei ContSters240676 ContSters240676 Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a putea reveni la numele purtat inaintea casatoriei. Am divortat in Septembrie 2001, in sentinta de ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat ioanabn ioanabn buna ziua! am si eu o problema si as avea nevoie de ceva informatii.Sunt plecata in Spania si pasaportul mi-a expirat.Am calatorit doar cu pasaportul, neavand ... (vezi toată discuția)
Schimbare prenume nicoletarotaru92 nicoletarotaru92 Buna. Am o mica nelamurire si sper ca ma puteti ajuta. In urma cu 8 ani m-am casatorit cu un cetatean roman, care intre timp a devenit DOAR cetatean norvegian. ... (vezi toată discuția)