avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru si intabulare teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru si intabulare teren

Buna ziua.
Suntem propietarii unui teren in suprafata de 1000mp si ai unui imobil edificat pe teren in localitatea Vama Veche. In anul 2006 am depus actele pentru cadastru, in2007 am primit numar cadastral si s-a facut intabularea. Teren si imobil. In anul 2013 am aflat ca de fapt cadastrul actual este un altul, ca s-au facut dupa 2007 alte masuratori si drept urmare terenul nostru nu mai are 1000 mp, forma acestuia este shimbata si drept urmare casa noastra se afla inclusa si in alta parcela. Mentionez ca la data achizitionarii terenului, la intocmirea actelor sau cerut multe parti desenate, planuri semnate si stampilate de, primarie, agentia de imbunatatiri funciare, oficiul de cadastru. De altfel aceste planuri au folosit la cererea autorizatiei de constructie si ingradire. Va rog sa imi spuneti ce putem face.
Multumesc.:(

Alte discuții în legătură

Litigiu teren intravilan Octav5 Octav5 Buna seara, Am cumparat acuin anul 2002 ani un teren intravilan (teren cu destinatie agricola - trecut in intravilan). Terenul a fost cumparat cu cadastru ... (vezi toată discuția)
Intabulare adamcristi adamcristi Bună seara! În urma unei succesiuni, având hotărârea definitivă a instanței, pe un teren de 772 mp, aici fiind inclusă și o casă, domnul de la ... (vezi toată discuția)
Teren, 2 proprietari riteayana2005 riteayana2005 In 2012 am achizitionat de la banca, prin licitatie un teren care era ipotecat. I n ideea in care banca nu se joaca cu actele de proprietate in ... (vezi toată discuția)