avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit la o banca in Franta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit la o banca in Franta

Buna ziua! Am deschis in luna martie a anului precedent un cont la banca LCL in Franta, fiindu-mi necesar la acea intrucat eram student cu bursa erasmus la studii acolo. Primul an a fost gratuita intretinerea contului, iar al anul acesta , am ajuns sa observ ca am datorii de 60 de euro. AM trimis documentele necesare inchiderii contului la o luna dupa revenirea in tara, adica in iulie anul trecut, insa le-am primit inapoi la posta, deci contul a ramas deschis, si nu m-am mai preocupat de situatie, pana astazi cand am verificat contul. Ma intereseaza daca pot fi trecut pe lista de rau platnici , si sa nu pot accesa credite in Romania.

Alte discuții în legătură

Drept francez kristina_ro kristina_ro Buna ziua, As vrea sa va expun problema cat mai scurt si as dori un raspuns cat se poate de repede. Importanta raspunsului d-vastra pentru noi o veti intelege ... (vezi toată discuția)
Invatamantul superior- ajutor. bogdanscutariu bogdanscutariu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu o Bursa Erasmus-Socrates. Am absolvit in anul 2009 o Universitate Tehnica. In anul 2008 am ... (vezi toată discuția)
Comosionare eronata banca bcr mariuss152 mariuss152 Buna ziua. Anul trecut in luna iulie am deschis un cont EURO la banca BCR cu specificarea ca acesta sa fie introdus in categoria de ERASMUS+(un program ... (vezi toată discuția)