avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Comosionare eronata banca BCR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Comosionare eronata banca BCR

Buna ziua. Anul trecut in luna iulie am deschis un cont EURO la banca BCR cu specificarea ca acesta sa fie introdus in categoria de ERASMUS+(un program european pentru studenti prin care sunt negociate comisioanele bancii in urma alocarii si utilizarii unui grant de 2500euro) si dupa aceasta mobilitate de 5 luni (2017 septembrie-februarie 2018) am constatat faptul ca am un cont cu comisioane normale(nu 50% din valoarea fiecarui comision cum era normal). Am sesizat banca, au facut "cercetari" si au realizat ca asa este, informandu-ma ca imi vor restitui intr-un termen cat mai scurt suma pierduta prin comisioane. Eu unul nu sunt multumit de toata treaba asta, o greseala de care nu sunt raspunzator sa ma coste timp si bani. Exista vreo solutie legala de a cere despagubiri? Multumesc
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 23:02, 3 August 2018
Informati ANPC care va face un act de control cu forta probanta in instanta ..Apoi va puteti indrepta impotriva bancii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar la asociatiile de proprietari si comisioane la incasare w_v_w_v w_v_w_v As dori sa stiu ce banci folositi pentru conturile asociatiilor dv. Daca pana acum ma laudam cu banca mea Raiff acum au introdus un nou comision la incasare ... (vezi toată discuția)
Inchidere card (si cont) brd student ContSters87133 ContSters87133 Pe 25.07.2016 am inchis cardul de student la o sucursala BRD(cea care imi emisese cardul, o denumesc eu Sucursala 1) si mi-au spus sa revin(la orice ... (vezi toată discuția)
M-am trezit cu bani in cont! sara222 sara222 Ramasa fara bani si in cautare de ceva maruntis ratacit prin \\\\\\"buzunar\\\\\\", am dat interogare sold unui cont pe care nu-l mai verificasem de 2 ... (vezi toată discuția)