La noi la Raiff comisioanele erau cele de mai jos:
[ link extern ]
Am postat din nou linkul ca vad ca cel de sus nu mai merge.
10 lei pe luna pt 3 conturi
1 cont lei
1 cont euro
1 cont USD
Incasari interbancare 0lei
Comision depunere numerar 0%
Comision lunar acces plus imm 0 lei.
Pe langa aceste mai am si cont de card(50 lei pe an pt cont card) la care am asociat 2 carduri si internet banking gratuit.
Oferta era facuta de mine si colegii mei la momentul cind lucram acolo pentru asociatii de proprietari , /ONG si biserici.
Normal ca nu exista banci fara comisioane dar inocentii se joaca in continuare si posteaza asa orice tampenie le trece prin cap.
De curand 2 agentii nu toate le-au cerut comisione la locatarii.
Dupa ce le-am dat linkul cu oferta de la banca
[ link extern ]
sa citeasca si o agentie a spus ca restituie comisionul clientul daca merge inapoi la banca cu foaia si cealalta a spus ca nu se poate fara intrucat este un comision nou numit comision suplimentar.
Acum sa evit situatii de interpretare am facut delegatii tuturor celor care merg la ghiseu.
Am verificat ieri toate ofertele bancilor si la toate dadeam minim 7.5 lei (casa de economii si consemnatiuni )
[ link extern ]
si trebuia sa fac la fel delegatii tuturor ca altfel le lua depunatorilor la ghiseu comision desi pe site scrie ca este 0 la depunere.
Pe langa acesta comisioanele celelate depaseau cu mult pe cele actuale.
Cel mai grav la ei era comisionul intrabancar si interbancare.
La Raiff macar nu ia comision la ghiseu decat la unele agentii si interbancar si intrabancar este 0.