avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vanzari produse contrafacute
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vanzari produse contrafacute

Salut,

Am si eu o dilema.

Presupunem prin absurd ca imi deschid un magazin online unde vand, nu stiu... tastaturi sa spunem. Noi nu avem un stoc, doar cumparam tastaturile o data pe saptamana dupa ce strangem comenzile, si le trimitem mai departe printr-un serviciu de curierat sa zicem. Nu oferim garantie/factura la tastaturi, si deci nu inregistram de niciun fel veniturile. De asemenea, tastaturile sunt niste chinezarii ieftine care se aseamana in totalitate.

Cum te poate prinde organul? Daca te poate prinde bineinteles. Banuiesc ca te poate baga la evaziune fiscala si ceva lege anti-copyright.

Mersi anticipat.
Edit: Sper ca am nimerit categoria.
Ultima modificare: Duminică, 1 Septembrie 2013
aihwh, utilizator

Alte discuții în legătură

Eroare sistem domo.ro - tableta samsung t311 Ionut.D Ionut.D Buna ziua! Ieri pe site-ul domo.ro la sectiunea tablete, modelul T311 produs de Samsung a aparut cu un pret de 319 ron (in conditiile in care pe alte site-uri ... (vezi toată discuția)
Magazin online Adyonela Adyonela Buna seara. S-a deschis un magazin online pe PJ \\"X\\". In acest magazin sunt produse de la 3 firme: \\"X\\", \\"Y\\", \\"Z\\". Daca o persoana comanda ... (vezi toată discuția)
Vreau să fac o comandă online, dar magazinul îmi impune o comandă de minim 50 de lei deși plătesc transportul. au voie să facă asta? Mo Mi Mo Mi Buna ziua! Vreau sa fac o comanda online si magazinul online respectiv imi impune sa fac o comanda de minim 50 de lei. Are voie un magazin online sa-mi impuna ... (vezi toată discuția)