avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neachitare factura catre companie de telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neachitare factura catre companie de telefonie mobila

Buna ziua,

In data de 15.06.2011 am contractat de la Cosmote un internet mobil, cu perioada de proba 30 de zile. Am returnat produsul in perioada de proba insa deoarece am depasit limita de trafic de internet inclusa in abonament, mi-a fost emisa o factura de cca 16 lei, pe care am refuzat s-o achit.

Acum primesc scrisori de la o companie de recuperari creante (Credit Express) pt recuperarea debitului restant in valoare de 915 lei (factura neachitata+penalitati+taxa de incetare anticipata contract), in caz contrar ma ameninta cu popriri pe cont, executarea bunurilor mobile/imobile etc.

Ce pot sa fac in aceasta situatie ?

Mentionez ca ei nu mai sunt de acord doar cu achitarea facturii initiale si imi solicita si taxa de incetare anticipata a contractului.

Va multumesc anticipat pt idei, sugentii, sfaturi !

Alte discuții în legătură

Nu stiu ce sa fac?! danyelaaa danyelaaa am primit astazi o scrisoare de la CreditExpress ca am de plata 680 lei pt neachitarea unui abonament cosmote..ultima factura neplatita a fost de 69 lei in ... (vezi toată discuția)
Neplata unei facturi cosmote Rober7 Rober7 in urma cu vreo 2 ani am dorit sa imi reziliez un contract cu cosmote ul...contractul urma sa fie reziliat pe 3 martie , iar yo m-am dus cam pe 10-15 februarie ... (vezi toată discuția)
Neplata facturii cosmote Rober7 Rober7 in urma cu vreo 2 ani am dorit sa imi reziliez un contract cu cosmote ul...contractul urma sa fie reziliat pe 3 martie , iar yo m-am dus cam pe 10-15 februarie ... (vezi toată discuția)