avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu stiu ce sa fac?!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu stiu ce sa fac?!

am primit astazi o scrisoare de la CreditExpress ca am de plata 680 lei pt neachitarea unui abonament cosmote..ultima factura neplatita a fost de 69 lei in 09.2008..mi-au inchis abonamentul si deoarece nu trecusera 2 ani pt a se incheie abonementul mi-au mai adaugat 100 euro penalizare..de atunci pana azi s-a ajuns la 680 lei total..sunt cam speriata pentru ca in prima parte a scrisorii scrie: "In cazul neachitarii datoriei la termen, creditexpress va majora constant penalizarule si implicit suma datorata."..iar la sf: "In cazul in care nu va respectati obligatia de achitare a restantei pana la termenul de plata stabilit sau nu ne contactati pentru esalonarea platii, vom indeplini formatitatile legale si vom trece la actionarea a dumneavostra in justitie"..nu am cum sa platesc suma aceasta pana la data scrisa pe plic avand in vedere ca nu am nici un venit..dar am de gand sa platesc prin iunie/iulie cand o sa fac rost de bani..cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:22, 13 Aprilie 2010
luati legatura cu cei de la firma respectiva si intelegeti-va asupra esalonarii datoriei
Buna ziua, user danyelaaa :)

Va rog frumos sa stergeti din mesajul dvs. denumirile societatilor implicate in discutie.Ati incalcat Regulamentul de postare si riscati sa va fie sters mesajul.
Va multumesc.

Referitor la intrebarea dvs., daca nu luati legatura cu societatea de telefonie mobila/societatea de recuperari creante, astfel cum v-a sfatuit si colega gi-jane, ca sa aflati exact care este situatia si ce puteti face, posibil, cat de curand sa fiti actionata in instanta, situatie in care veti plati in plus si alte sume (de exemplu cheltuielile de judecata-taxe de timbru, onorarii avocati etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie la societate telefonie mobila donisa donisa O pensionara a facut abonament la companie de telefonie mobila pt o nepoata care din iunie 2009 nu a mai platit factura in val. de 240 lei si acum doamna a ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii mrsica mrsica Buna seara! In urma cu aproximativ 2 ani am facut un abonament la Cosmote care mi-l platea mama. Eu am plecat din oras si mama nu a mai platit acest ... (vezi toată discuția)
Datorie societate telefonie mobila laurentiueu laurentiueu am primit de la SERVICIUL JURIDIC\'\'combaterea fraudei si executarii silite\'\' o scrisoare prin care imi spun ca in termen de trei zile trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)