avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie COR

in COR gasim functia de consultant in management- 263107, la descriere:Economistii efectueaza activitati de cercetare, de monitorizare a datelor, de analizare a informatiilor si pregatesc rapoarte si planuri pentru a rezolva problemele economice si de afaceri, dezvolta modele de analiza, explica si prognozeaza comportamentul economic. Acestia ofera consiliere pentru afaceri grupurilor de interes si guvernelor pentru a formula solutii la problemele economice si de afaceri prezente sau viitoare.

Intrebarea mea este: poate fi incadrat doar un absolvent de studii economice" economist" pe aceasta functie?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:04, 1 Septembrie 2013
Parerea mea este ca poate fi angajat e aceasta functie si un absolvent de stiinte juridce, marketing etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

coduri cor noi pentru economisti 2011  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]S-a publicat in Monitorul Oficial al Romaniei un nou cod COR pentru economisti, conform Ordinului Comuna 1832/2011 MMFPS si 856/2011 INS legate de ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)