avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune, detalii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune, detalii

Bunaziua! As dori sa mi se comunice modalitatea de a afla daca s-a facut dezbaterea succesiunii asupra unui imobil aflat in alta localitate, alt judet, intre doi mostenitori din cei trei aflati in drept. Multumesc
Cel mai recent răspuns: motu , utilizator 22:50, 2 Septembrie 2013
Cerere la Camera Notarilor Publici de la locul ultimului domiciliu al defunctului.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face o succesiune fara sa fie chemati toti mostenitori ... andreimihai1969 andreimihai1969 Se poate face o succesiune fara sa fie chemati toti mostenitori si daca s-a facut cum se poate afla.Multumesc. (vezi toată discuția)
Succesiune macinic macinic Buna ziua, As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii. Aceasta poate avea loc numai in judetul unde defunctul a locuit sau se poate ... (vezi toată discuția)
Atacarea actelor de donatie , contractelor de intretinere monahelenus monahelenus AM inteles ca acest cod nou civil aduce cateva schimbari asupra posibilitatii de a ataca actele de donatie sau c de intretinere.. Daca bunicii decedati in ... (vezi toată discuția)