avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impunere CASS incorecta ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impunere CASS incorecta ?

Buna seara,

In octombrie 2011 am deschis o II cu activitate principala comert in magazine nespecializate avand doar primul certificat constatator(pentru activitati de birou la sediul social ) urmand sa-l platesc si sa-l obtin pe cel de-al doilea(pentru punctul de lucru si desfasurarea activitatii) la momentul gasirii unui spatiu de lucru.
la fisc am fost pusa sa depun declaratii 200 si 220 pe 0 pentru 2011,2012,2013 .In august 2013 am radiat II si in momentul cand am mers la Fisc cu documentul de radiere mi-au spus ca trebuie sa platesc CASS pentru toata aceasta perioada raportat la salariul min pe economie . Mentionez ca :
-II a fost inregistrata in sistem real,
-In aceasta perioada am fost coasigurata a sotului la CASS ,
-II nu a avut activitate deloc neavand certificatul constatator in acest scop.
Va rog sa-mi spuneti , tinand cont de situatia descrisa ,daca este corecta aceasta impunere si ce demers ar trebui sa fac pentru a o contesta/anula .
Va multumesc anticipat pentru raspuns .

Ultima modificare: Duminică, 1 Septembrie 2013
liliantoo, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata cass persoana fizica COSTELBADESCU COSTELBADESCU Buna seara ! In urma platii asigurarilor de sanatate pentru anul 2017 la sectia financiara, am mers la OPSNAJ pentru a fi luat in evidenta. Am fost ... (vezi toată discuția)
Radiere firma eu1961 eu1961 am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca ... (vezi toată discuția)
Contabilitate dupa radiere firma Marius175 Marius175 Buna ziua, Firma care am avut-o a fost radiata de la registrul comertului, am primit certificatul de radiere. Odata cu acest demers am luat de la finante ... (vezi toată discuția)