avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Facultatea de Drept - specializarea o aleg la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Facultatea de Drept - specializarea o aleg la inceputul anului intai?

Buna ziua..As vrea sa ma inscriu la facultatea de drept Titu Maiorescu..Si am vazut pe site mai multe specializari : Drept penal, Drept comercial, Drept civil, etc..Vreau sa stiu daca in timpul facultatii o sa trec prin toate aceste specializari sau la inceputul facultati imi aleg una dintre ele. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:32, 2 Septembrie 2013
in timpul facultatii vei studia toate materiile enumerate,o eventuala specializare o poti face in momentul in care vei incepe sa profesezi.Inainte de a te inscrie la fac de drept sfatul meu este sa te gandesti daca iti doresti cu adevarat,eventual iti arunci ochii peste un curs tiparit sau peste un cod pt a te lamuri ce vei avea de invatat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterat in drept la universitatea titu maiorescu vella85 vella85 Buna ziua.Sunt si eu o proaspat absolventa a facultatii de Drept, si intentionez sa urmez un master.Problema e k dupa ce am cantarit toate optiunile oferite de ... (vezi toată discuția)
Drept european? doresc informatii despre o facultate SimionCatalin SimionCatalin Buna seara Ma aflu intr-o mica dilema.Sunt student la snspa administratie publica in anul 1.In acest an am realizat ca aceasta facultate nu imi ofera nici un ... (vezi toată discuția)
Master in drept BogdanChirovan BogdanChirovan Daca am Terminat Facultatea de Studii Economice, pot sa-mi iau masterul intr-una din specializarile de drept? Ce fel de specializari? Ce ar trebui sa fac? Care ... (vezi toată discuția)