avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Varsta minima de pensionare pentru cadrele militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Varsta minima de pensionare pentru cadrele militare

V-as ruga sa-mi spuneti care este varsta de pensionare pt cadrele militare si ce conditii mai trebuiesc indeplinite pt iesirea la pensie?(varsta minima,si stagiu minim de cotizare)As dori sa-mi spuneti si in ce articol de lege se specifica in clar acest lucru?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:33, 2 Septembrie 2013
Cititi Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, Anexa nr.6.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiilor - valorificarea stagiilor de cotizare realizate dupa pensionare DIMITRIU DIMITRIU Sunt nascut la 25.11.1959 , pensionar militar din iunie 2005 . Am stagiu de cotizare ca militar 26 ani si 8 luni ( include si scoala militara ) Conditii ... (vezi toată discuția)
Iesirea la pensie in conditiile legii nr. 263/2010 tare tare In conditiile noi legei a pensionarii, intreb cand pot iesi la pensie (limita de varsta, anticipata sau anticipata partial) ? Am 53 ani (nascut in iunie 1958 ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru cadrele militare in rezerva cristel padurean cristel padurean Subiect: dilemă referitoare la acordarea pensiei militare. Sînt ofiţer în rezervă. În contextul Legii 263/2010, sînt în următoarea dilemă: - ... (vezi toată discuția)