avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Aplicare prevederi OUG 55/2013
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Aplicare prevederi OUG 55/2013

Buna ziua!
Am de calculat salariile pentru doi manageri care-si inceteaza contractele luna aceasta. Prin urmare, va trebui sa le platesc drepturile la zi + salariile compensatorii. Intrebarea mea este: calculez impozit 85%, conform OUG 55/2013, numai pentru salariile compensatorii sau pentru toate drepturile din luna?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Oug 55/2013 lambadariedaniela lambadariedaniela OUG 55/2013 se aplica si pt salariatii din privat(SRL) ? Mi s-a restructurat postul in iulie 2013 - functia avuta director economic. Am 6 salarii ... (vezi toată discuția)
Impozitarea voucherelor de vacanţă eduardvl eduardvl Bună ziua, Rog respectuos să mă informaţi dacă pentru voucherele de vacanţă, salariatul trebuie să platească impozit. Angajatorul spune că în ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru salariu compensatoriu ContSters47405 ContSters47405 Pentru salariul compensatoriu firma este obligata sa plateasca contributii la stat? (vezi toată discuția)