Buna ziua. Am fost sanctionata in urma cu cateva luni cu suspendarea permisului de conducere timp de 3 luni pentru depasirea limitei de viteza cu peste 50 km/h, am depus plangere la judecatorie cerand sa fie depuse: verificarea metrologica a aparatului radar, raportul si atestatul operatorului radar si inregistrarea cu fapta savarsita.La primul termen nu m-am prezentat iar la al doilea inca nu fusese trimisa documentatia ceruta, intre timp am primit prin posta copii dupa tot ce am solicitat si sunt in regula toate, nu am de ce anume sa ma leg iar luni 9.09.13 sunt citata iar si ma tem ca e ultimul termen riscand sa raman pieton. Totusi as vrea sa apelez la bunatatea doamnei judecator cerandu-i sa imi acorde un avertisment in schimbul contraventiei insa nu stiu exact cum sa procedez. Ar fi timp suficient sa trimit prin posta cererea?(1 saptamana) As putea cere acest lucru si in fata instantei, mi se va da dreptul la cuvant? Ar fi mai bine ca luni sa cer depunerea unor concluzii scrise, mi se va aproba sau nu ?(nu stiu cat de bine mi-as putea expune argumentele oral) In cat timp se pronunta instanta daca trimit dinainte cerea si timpul de solutionare daca cer luni depunerea unor concluzii scrise? (aproximativ) Este adevarat ca "T"-ul din partea stanga-jos din inregistrarea aparatului radar inseamna ca radarul isi efectueaza inca functia de autotestare? Din experienta dvs, cat de des instanta da un avertisment in schimbul contraventiei? Mentionez ca voi aduce ca argumente faptul ca ma aflam in afara localitatii iar pericolul social era scazut, traficul era lejer iar daca mi se retine permisul de conducere voi fi si un pieton somer. Va multumesc!