avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcere CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere CCC

Buna ziua

Sunt in CCC (pana la implinirea varstei de 1 an) si urmeaza sa ma intorc la serviciu.
Conducerea societatii la care sunt angajata mi-a propus sa ma intorc cu program de 4 ore/zi si salariul micsorat in consecinta. Stiu ca pot sa nu semnez actul aditional daca nu sunt de acord cu oferta lor dar vor cauta solutii legale sa-mi modifice salariul sau sa se lipseasca de mine deoarece "fac economii".
In ce conditii legale pot ramane fara loc de munca? In ce conditii pot desfiinta postul meu?
Au la indemana vreo parghie prin care sa-mi micsoreze salariul sau programul fara acordul meu?

As vrea sa stiu care este data maxima la care ma pot intoarce la serviciu astfel incat sa beneficiez de stimulentul de insertie. Precizez ca tatal NU solicita dreptul la concediul propriu de cel putin o luna (conform HG nr. 57/2012) si va anunta in scris agentia pentru plati si inspectie sociala .

Va multumesc!


Cel mai recent răspuns: Mihaelaama , utilizator 00:35, 3 Septembrie 2013
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Care sunt conditiile de acordare a stimulentului de insertie ? (vezi toată discuția)
Supliment de insertie dupa concediu fara plata mihaela_m84 mihaela_m84 Buna seara, Copilul este nascut pe 24 martie 2012, iar eu am optat pentru un an de concediu crestere copil. Conform modificarilor din 2012, concediul meu ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil de o luna allinaa allinaa Buna seara! In cazul in care tatal nu indeplineste conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului, mama poate ramane in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)