avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transport asigurat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transport asigurat

imi desfasor activitatea in alta localitate decat cea de domiciliu(37 km), serviciu in ture 12 ore, as putea beneficia de transport de la societate, tinand cont de faptul ca nu exista mijloace de transport in comun pe destinatia aceasta astfel incat sa ajung la timp la serviciu. legea care reglementeaza. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:30, 3 Septembrie 2013
Asigurarea transportului la si de la serviciu este posibila numai daca este prevazuta in reg.intern al angajatorului si/sau in ccm aplicabil acestuia. In lipsa unor astfel de prevederi, angajatorul nu are nicio astfel de obligatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resurse umane - naveta zilnica 110 km ContSters294253 ContSters294253 D-le Valeriu, va rog sa ma ajutati cum sa fac un inscris sa pot obtine, sa pot convinge angajatorul meu sa-l pot determina sa obtin o masina de serviciu sau ... (vezi toată discuția)
Asigurare transport la si de la serviciu alx69 alx69 Buna ziua, am si eu o intrebare/nedumerire. Exista vreo lege/hotarare care obliga angajatorul sa asigure transportul la si de la serviciu in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Deplasare in interes de serviciu Venetia Venetia Lucrez la o biblioteca in comuna si recent s-a infiintat o noua biblioteca in satul vecin unde merg si acolo de 2 ori pe saptamana cu program de 8 ore. ... (vezi toată discuția)