avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma nou infiintata!!!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma nou infiintata!!!

Am nevoie de cateva sfaturi! Am o firma nou infiintata, neplatitoare de TVA, CUI /13.04.2005- care sunt actele ce trebuiesc depuse pe la Finante? care ar fi diferenta(in ceea ce priveste declaratiile de depus?) comparativ cu o microintreprindere platitoare de TVA?
Cel mai recent răspuns: mirelav , utilizator 21:05, 3 Mai 2005
si mai am o intrebare:), care este termenul de depunere al declaratiei de inregistrare fiscala? 15 zile lucratoare de la data incep.activitatii?
La AF se depune decl 010 "Declaratia de inregistrare fiscala". Diferenta ar fi ca la partea cu vectorul fiscal nu se bifeaza casutele referitoare la TVA in functie de situatia firmei (e neplatitoare pt ca va realiza o CA sub plafon sau are o act ce nu da drept de deducere? )
in fiecare luna decl 100 obligatoriu chiar daca n-ai angajati pt ca in programul dat af spuna clar ca trebuie completate rubricile
ref la sal chiar daca ai val 0.acum nu sint sigur daca in 010 spui ca nu platesti cas san etc ca nu ai salariati mai trebuie depusa
oricum termenul de depunere pina in 25 ale lunii urmatoare
este neplatitoare datorita CA estimate sa se incadreze in plafon
Nu este AF este SRL. Daca mai aveti ceva de spus, rog sa ma ajuta-ti cu tot ce stiti(inclusiv legislatie in leg. cu firme nou infiintate, legislatie privind depunere declaratii, amortizare ).
Multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vector fiscal Marius M Marius M Bine v-am gasit! In noiembrie 2014, un grup de 4 prieteni au infiintat un SRL. In actele de infiintare intocmite de o firma de \\"infiintari firme\\", firma ... (vezi toată discuția)
Vector 010 la asociatie / fundatie MIV MIV la o asociatie non profit va rog sa-mi spuneto daca si cum trebuie sa completez un vector 010 va multumesccccccccc (vezi toată discuția)
Declaratie 010 firma nou infiintata Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Firma infiintata in februarie 2012, va avea salariati incepand cu 01 aprilie 2012. In decl. 010 initiala, in termen de 30 zile de la infiintare ... (vezi toată discuția)