avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Izolatie fonica mansarda
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Izolatie fonica mansarda

Buna ziua! Am cumparat o mansarda si izolatia fonica dintre mansarda mea si a vecinilor de pe palier lasa de dorit. As dori sa stiu daca exista norme legale care prevad cum anume trebuie executata izolatia fonica a apartamentelor, care este numarul dB acceptati, etc. As dori sa verific in ce conditii s-a facut aceasta izolatie si sa "impun" constructorului sa refaca lucrarea astfel incat lucrurile sa fie ok (dar intr-o baza legala). Deasemenea, nu stiu pe ce baza evaluatorul bancii ( am luat mansarda prin programul Prima Casa) si-a dat ok-ul in ceea ce priveste aceasta problema.Nu pot depune o plangere si la Protectia Consumatorului ? Daca e cineva care ma poate ajuta, rog un raspuns, o parere!
Cel mai recent răspuns: bibilistul , utilizator 12:07, 11 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Te rog sa cauti pe google.ro urmatoarele cuvinte:
mansarde bucuresti

Sigur iti va atrage atentia un anumit site.

Din pacate, nu cred ca exista o reglementare legala in acest sens.
Singura sansa este aprecierea instantei (in favoarea ta), dupa efectuarea unei expertize.

O zi buna si fara zgomote !

Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de liniste maria.dinca maria.dinca buna ziua, va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta : conform noii legi privind programul de liniste in bloc, inteleg ca est interzis sa faci zgomot de ... (vezi toată discuția)
Duplex cumparat nou - zgomot Bașar Andrei Bașar Andrei Duplex cumparat nou Buna ziua, Am achizițonat o parte duplex nou construită. Am făcut finisajele și mobila și ne-am mutat într-un final și noi și ... (vezi toată discuția)
Limită de zgomot sonerie școlara Fereva Fereva Există o reglementare legală prin care se limitează nivelul de zgomot în dB a soneriei școlare? În școala noastă acest nivel este de 70 de dB, care, ... (vezi toată discuția)