avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... carte identitate minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

carte identitate minor

Va rog sa ma ajutati intr-o problema delicata.
Fiica mea are un copil din prima casatorie, copil care i-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca.Acest copil, a fost de fapt crescut de noi bunicii.
I n acest moment fiica mea este recasatorita in strainatate.
Cum sa procedez pentru a i se elibera minorului, care va implini in curand 14 ani, cartea de identitate.Precizez ca minorul sta cu mine(bunica materna)
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Incredintare minor valmi valmi As dori sa stiu daca exista o modalitate legala de a se incredinta spre crestere un minor alte familii decat cea a parintilor. Copilul are 1 an. Mama creste ... (vezi toată discuția)
Pot lua in plasament o nepoata? gianina11 gianina11 Buna ziua,ma numesc Gianina,problema noastra pare simpla insa nu cred ca e chiar simpla.Mama mea are un frate care a avut 3 copii,acest domn este despartit de ... (vezi toată discuția)
Imi poate lua fostul sot copilul ? ralucarolly ralucarolly in urma divortului copilul in varsta de 5 ani a ramas la mine, el plateste pensie alimentara si are dreptul la legaruri personale cu minorul cu program ... (vezi toată discuția)