avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Baroul Bota Pompiliu sau Traditional ?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Baroul Bota Pompiliu sau Traditional ?

Am urmaric cu foarte mare curiozitate toate subiectele pe acest forum cu si despre Baroul Bota.Toate subiectele fiind inchise nu am putut sa-mi dau si eu cu parerea !
Locuiesc in Bucuresti si de 2 ani am avut si mai am pe rol 4 procese in partea Moldovei toate fiind sustinute de un singur avocat din Baroul Bota.Parerea mea este ca cei din Baroul Bota Pompiliu sunt mult mai pregatiti fata de cei din Baroul Traditional,va spun asta din propria experienta avand angajati si 2 avocati din Baroul Traditional.
Citind pe internet se remarca un foarte mare haos intre cele 2 Barouri.Eu sunt de parere ca cei care au studii sa profeseze Avocatura sa o profeseze iar ce au monopol sa stea in parcari la dat bilete.
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2013
Mihaita30, utilizator
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 12:32, 6 Septembrie 2013

Deoarece puteti discuta la subiectul aflat la adresa de mai jos il inchid pe acesta, sa nu se dubleze subiectele pe aceeasi tema (pct. 3.3 din regulament)
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc pentru intelegere.

Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2013
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baroul bota absolventa3 absolventa3 Aici doresc sa va intreb ce stiti despre Baroul Bota Bucuresti.. Adica daca intram in Baroul Bota este acelasi lucru cu membru in Baroul Bucuresti? Care e ... (vezi toată discuția)
De ce stagiarii din baroul constitutional nu pot beneficia de acelasi avantaje ca cei din baroul traditional? cristian_ice77 cristian_ice77 de ce stagiari din baroul constitutional nu pot beneficia de acelasi avantaje ca cei din baroul traditional (vezi toată discuția)
,,baroul bota,, - legal sau nu? SCA DARVIN SCA DARVIN Salutare ! Studiez fenomenul - Bota - de ceva vreme. Cert este ca in proportie de 99% este legal constituit si tot legal se si profeseaza. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)