avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Baroul BOTA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Baroul BOTA

Aici doresc sa va intreb ce stiti despre Baroul Bota Bucuresti.. Adica daca intram in Baroul Bota este acelasi lucru cu membru in Baroul Bucuresti? Care e diferenta?? www.bota.ro
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:34, 18 Decembrie 2014
Baroul Bucuresti functioneaza legal, iar Baroul Bota nu...
Aceasta este diferenta.
Fiind membru in Baroul Bota, veti practica avocatura clandestina.
Pe langa faptul ca o sa cheltuiti banii degeaba...riscati si un dosar penal, pentru practicarea fara drept a avocaturii. Pana acum 2 ani, avocatii din Baroul Bota, reuseau sa puna concluzii in instanta. In ultimul timp am vazut ca judecatorii nu le mai permit.
Am vazut ca au castigat recunaosterea la Tribunalul European in acest an.. Ce spuneti de asta?
"Avocatii" din Baroul Bota nu sunt recunoascuti de lege, dar daca vreti sa alegeti calea usoara, sa purtati fraudulos roba pentru ca ati facut o donatie minima de x lei in contul fundatiei Bota si sa fiti cercetat penal pentru exercitarea fara drept a unei profesii, noi nu va putem impiedica. Si nici nu vrem sa discutam in contradictoriu pe acest subiect cu dVS.

Alte discuții în legătură

,,baroul bota,, - legal sau nu? SCA DARVIN SCA DARVIN Salutare ! Studiez fenomenul - Bota - de ceva vreme. Cert este ca in proportie de 99% este legal constituit si tot legal se si profeseaza. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Baroul constitutional bucuresti ionela calugaru ionela calugaru Baroul constitutional Bucuresti este recunoscut i statle membre UE? (vezi toată discuția)
U.n.b.r. bota - pro si contra Danutz001 Danutz001 Ce parere aveti despre faptul ca, in prezent, exista doua Uniuni care inscriu avocati, au aceeasi denumire, atat ca Uniune, cat si ca Barouri ?!? E bine, e rau ... (vezi toată discuția)