avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

proprire salariu

Buna ziua. Sotului meu i se opreste de 2 luni o treime din salariu in urma unei hotarari judecatoresti din cauza unui credit neplatit. Spuneti-mi, va rog, daca se poate face cumva sa ii ia mai putin banca. Mentionez ca acest credit a fost facut inainte de casatorie, avem deja un copil de un an si 4 luni si in ianuarie vine si al doilea. Ma gandesc ca poate este ceva o baza legala de care ne putem lega pentru a obliga banca sa ne ia mai putin...abia faceam fata cu salariul pe care il lua, iar acum efectiv ne-a terminat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:47, 3 Septembrie 2013
1/3 este legal, nu aveti ce face din pacate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie ifn neachitata tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga frumos sa ma lamuriti in urmatoarea speta: in urma neachitariii unui credit, am poprire pe salariu in cuantum de 1/2. din luna august ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului de salar raduvura raduvura Din luna februarie, am contul bancar blocat,fara o hotarare judecatoreasca .Acum, am contul bancar blocat, iar banca opresta o treime din venit. mentionez, ca ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet ajutor - procedura executare silita sfarsit sfarsit Apelez la cunostintele si bunavointa dumneavoastra deoarece sunt intr-o situatie disperata. In urma cu ceva ani am refinantat un credit de nevoi personale. La ... (vezi toată discuția)