avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ajutor introducere informatii in program
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ajutor introducere informatii in program

am o pb pe care trebuie sa o rezolv urgent si nu mai stiu sa ii dau de cap...lucrez partea de contabilitate pe saga, contabila nu vrea sa ii fac produsele cu pret de vanzare, vrea ca gestiunea sa fie tinuta global valoric. in momentul in care creez gestiunea si aleg global valoric, nu pot sa adaug nume de gestionar, iar cand dau sa salvez imi spune ca contul 371 are analitic invalid, nu mai stiu cum sa rezolv, va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: ciocany , utilizator 13:27, 4 Septembrie 2013
Solicitati telefonic sau on-line asistenta tehnica de la furnizorul softului.
programul nu este luat cu licenta, este gratuit si cand am mai avut o pb si am sunat la ei mi-au spus ca numai daca am licenta ma vor ajuta
incercati sa faceti gestiune cu numele gestionarului diferit de gestiunea care a fost creata.
de ex. a fost creata cu numele de Pop Gheorghe,acum creati gestiunea cu numele de Gh. Pop.
Trebuie sa va cumparati licenta, deoarece softul gratuit il aveti doar cu partea de contabilitate ,nu si cel cu partea de stocuri pentru evidenta cantitativ valorica si de aceea contabila v-a sugerat evidenta global-valorica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intre gestiuni ady09 ady09 buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)
Gestiune en-gros adrianabresug adrianabresug buna ziua ,va rog sa imi spuneti daca e corect tinuta evidenta la o gestiune tinuta la pret furnizor . receptie la pret furnizor 371=401-1000 lei vanzare ... (vezi toată discuția)
Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)