avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNA ZIUA- cumparator, problema cu actele proprietatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNA ZIUA- cumparator, problema cu actele proprietatii

Am si eu o problema as vrea sa facem un act de vanzare cumparare situatia este urmatoarea" initial au fost sot sotie proprietari sotul a decedat iar in urma lui au ramas 4 copii mostenitori care apar in certif de mostenitor dupa moartea batranului unul din copii moare si ramane mostenitori 2 copiii mai tarziu moare si batrana iar in certif de mostenitor apare ceilalti 3 copii si cei 2 nepoti dupa urma copilului mort. problema este ca dupa copilul mort nu s_a facut succesiunea iar sotia celui mort nu vrea sa o faca copii inteleg situatia dar mama lor mai greu , ultimul domiciliu al copilului mort a fost la Herculane iar imobilul este in jud Prahova.... proprietatea s_a vandut cu multi ani in urma ce pot face eu in calitate de cumparator am fcut demersurile necesare ptr obt titlului l_am obtinut dar nu mai pot avansa va rog poate cineva sa_mi dea o solutie cum sa fac sa rezolv intr_un fel situatia_? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:23, 4 Septembrie 2013
Concret unde intampinati problema,la OCPI ?
problema este ca nu s_a facut succesiunea dupa fiul care a murit acum 25 ani iar in certif de mostenitor al batranului apare cu o cota de 3/16 din imobil.
Daca nu s-a dezbatut succesiunea cum a fost posibila vanzarea bunului imobil ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate mosteni? eugen05 eugen05 buna ziua, O persoana , care are certificat de unic mostenitor, vinde un teren, apoi moare si dupa toate acestea mai apare un mostenitor cu pretentii la acel ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare natasaludmila natasaludmila as vrea sa cumpar o casa de la un batran cu sotia decedata si un fiu in franta de care batranul nu mai stie cum procedez? (vezi toată discuția)
Labirint Irina Carina Irina Carina O problema cine o poate rezolva? doi batrani parinti a doi copii. la un moment dat batranii hotarasc sa se ''predea '' fiului si norei, nesansa face ca ... (vezi toată discuția)