Am si eu o problema as vrea sa facem un act de vanzare cumparare situatia este urmatoarea" initial au fost sot sotie proprietari sotul a decedat iar in urma lui au ramas 4 copii mostenitori care apar in certif de mostenitor dupa moartea batranului unul din copii moare si ramane mostenitori 2 copiii mai tarziu moare si batrana iar in certif de mostenitor apare ceilalti 3 copii si cei 2 nepoti dupa urma copilului mort. problema este ca dupa copilul mort nu s_a facut succesiunea iar sotia celui mort nu vrea sa o faca copii inteleg situatia dar mama lor mai greu , ultimul domiciliu al copilului mort a fost la Herculane iar imobilul este in jud Prahova.... proprietatea s_a vandut cu multi ani in urma ce pot face eu in calitate de cumparator am fcut demersurile necesare ptr obt titlului l_am obtinut dar nu mai pot avansa va rog poate cineva sa_mi dea o solutie cum sa fac sa rezolv intr_un fel situatia_? Va multumesc
problema este ca nu s_a facut succesiunea dupa fiul care a murit acum 25 ani iar in certif de mostenitor al batranului apare cu o cota de 3/16 din imobil.
Ce se poate mosteni?
eugen05
buna ziua,
O persoana , care are certificat de unic mostenitor, vinde un teren, apoi moare si dupa toate acestea mai apare un mostenitor cu pretentii la acel ... (vezi toată discuția)
Labirint
Irina Carina
O problema cine o poate rezolva?
doi batrani parinti a doi copii. la un moment dat batranii hotarasc sa se ''predea '' fiului si norei, nesansa face ca ... (vezi toată discuția)