avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accidentare usoara, alcoolemie - impacare cu parte ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accidentare usoara, alcoolemie - impacare cu parte vatamata, consecinte juridice

Am lovit un pieton.Nu se afla pe zebra in schimb aveam o alcoolmie de 0,70 in aerul expirat.Nu a fost accidentat grav dar m-am impacat cu partea vatamata.Se intampla acum un an.Momentan nu am primit nimic de la tribunal.Lucrez in strainatate.Ce mi se poate intampla in cazul cel mai rau si daca trebuie sa ma prezint la proces sau daca pot numi un avocat care sa ma reprezinte.Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
cosmas, utilizator
Cel mai recent răspuns: cosmas , utilizator 00:46, 4 Octombrie 2014
Daca v-ati impacat nu mai aveti probleme, banuiesc ca ati facut acest lucru in fata organului de urmarire penala.
Vicima a semnat ca nu are nici o pretentie de la mine de fata cu politistul care se ocupa de intocmirea dosarului.
Probabil ca solutia a fost NUP sau incetarea urmaririi penale(daca urmarirea penala fusese inceputa).Ar fi trebuit sa primiti rezolutia procurorului.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Totusi va ramane conducerea sub influenta alcoolului.Caz penal,dar fiind prima mea abatere,nu am antecedente penale,voi putea oare primi o pedeapsa cu suspendare?
Pff, acum am vazut, mi s-a parut ca la victima faceti referire cand ati spus de alcoolemie, in aceasta situatie da, veti avea probleme, in sange alcoolemia poate sa fie dubla, trebuia urmarit dosarul si sa va aparati corespunzator, daca nu sunteti dvs in tara este posibil sa angajati avocat care sa se ocupe.

Alte discuții în legătură

Tata a accidentat o persoană în timp ce conducea sub influența alcoolului și având permisul expirat. la ce consecințe se poate aștepta? Ranya1402 Ranya1402 Tatăl meu a facut ieri un accident cu masina ! A intrat în 2 pomi , o creanga a căzut pe o persoană care stătea pe banca .. Rezultat \" umar si femur ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului and.gigi and.gigi buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati. Fratele meu a fost prins conducand masina sub influenta alcoolului, banuiesc ca avea alcolemia destul de mare. S-a ... (vezi toată discuția)
Accident sub influenta alcolului narcyson3 narcyson3 in urma cu o luna mai exact pe 12 04 09 am avut un accident,am fost depistat ca am consumat bautura si la etilotest mia esit .0,70,m-ia fost recoltat sange si ... (vezi toată discuția)