avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... MAMA FARA VENIT, ASIGURAREA MEDICALA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

MAMA FARA VENIT, ASIGURAREA MEDICALA

CAT TIMP DUPA NASTEREA COPILULUI BENEFICIAZA MAMA DE ASIGURARE DE SANATATE? NICI sotul nu lucreaza.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
andreeavenetopol, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 4 Septembrie 2013
1. Poate deveni coasigurata sotului daca acesta are salariu.

2. Sotul nu plateste nimic in plus.
SOTUL NU LUCREAZA.
In acest se poate asigura prin incheierea unui contract de asigurare cu Casa de Asigurari de Sanatate.
Vedeti acest link
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de înregistreze la fisc pt prsoanele fara venit -achitare cass. AureliaDochian AureliaDochian Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez - incepand cu data de 01.01.2016 am incetat contractul individula de munca.(am intrat in categoria ... (vezi toată discuția)
Procedura plata asigurare medicala facultativa (cass)? isty1981 isty1981 Buna ziua! Nu am nici un venit dar as dori sa platesc contributia de CAS pentru a fi asigurat medical. Cat trebuie sa platesc lunar? Unde sa incep? Care ... (vezi toată discuția)
Contract de asigurare in sistemul public de sanatate si in sistemul de pensii cameliadaj cameliadaj Buna seara, Va rog sa ma luminati intr-o problema: mama mea,52 ani, mai are o luna pana termina somajul,lucreaza fara carte de munca 2 zile pe saptamana la o ... (vezi toată discuția)