avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu

Buna ziua,

Am si eu o intrebare la care nu imi pot raspunde singur. Am achizitionat o masina-- din Romania, in anul 2011, pentru care nu am platit absolut nimic- taxa poluare... etc, doar taxele normale de inmatriculare. Masina a fost adusa din Germania in anul 2004, dar nu stiu daca fostul proprietar a platit la momentul acela vreo taxa* nici nu cred ca erau in vigoare. Intrebarea mea este daca vand masina in momentul de fata, viitorul proprietar sau chiar eu trebuie sa plateasca/platesc timbrul de mediu pentru a o putea inscrie pe numele sau??

Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri la problema mea!

O zi buna!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
kalin1010, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:13, 4 Septembrie 2013
kalin1010 a scris:
Am si eu o intrebare la care nu imi pot raspunde singur.

:)) mi-a placut expresia =D>

kalin1010 a scris:
Intrebarea mea este daca vand masina in momentul de fata, viitorul proprietar sau chiar eu trebuie sa plateasca/platesc timbrul de mediu pentru a o putea inscrie pe numele sau??

Da, viitorul cumparator (nu dvoastra) trebuie sa plateasca timbrul de mediu.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2013
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu radiush radiush Detin un autoturism cu prima inmatriculare in 07.2006. Achizitionat si inmatriculat de mine la data 06.2011 fara plata unei taxe de inmatriculare. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto lucian35 lucian35 Buna ziua, mi-am inmatriculat masina in Decembrie anului 2006, adusa din Germania. La vremea respectiva se numea \\" taxe vamale \\" , pe care le-am platit. ... (vezi toată discuția)
Se plateste taxa auto de 2 ori?? ionutz_86 ionutz_86 Buna seara. Intentionez sa achizitionez o masina adusa din afara dar care a fost inmatriculata o data de catre actualul proprietar (el asa spune si am vazut ca ... (vezi toată discuția)